HemSökReglerOm Ir MouroKartaLogga inBli medlem
Senaste ämnen
» Lavendel [Öppet]
Regler Emptymån okt 14, 2019 9:25 pm av Kaio

» Fötternas trummande [Fengel]
Regler Emptysön maj 26, 2019 10:33 pm av Kaio

» In i dimman [Kaio]
Regler Emptysön apr 28, 2019 12:34 am av Kaio

» Obruten väg [Garn]
Regler Emptymån mar 18, 2019 9:55 pm av Fengel

» In i värmen [Hladno]
Regler Emptylör mar 16, 2019 12:22 pm av Hladno

» Morgon stund [Fengel]
Regler Emptytor mar 14, 2019 3:12 am av Misha

» Om Acherati
Regler Emptysön mar 10, 2019 2:22 pm av My

» Om Tadaar
Regler Emptysön mar 10, 2019 1:25 am av My

» Om Umbra
Regler Emptysön mar 10, 2019 1:25 am av My

Vem är online
Totalt 1 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 1 gäst.

Inga

Flest användare online samtidigt: 7, den tis mar 12, 2019 10:24 pm
Chatt


Läs gärna igenom alla sidans regler. Det är viktigt att du känner till dem, så att du bidrar till en god stämning och att alla känner sig välkomna.
Innan du börjar kan det vara bra att veta att crew alltid finns till hands ifall du har några funderingar. Men så att vi inte ska få alla möjliga frågor skickade till oss, som redan är besvarade på sidan, så ser vi gärna att du läser igenom alla regler samt Vanliga frågor.
Våra regler uppskrivna här applicerar även till vår discordserver.


Regler för uppförande:
Allmänt beteende: Du får inte uttrycka dig rasistiskt, kränkande eller homofobiskt. Respektera sidans medlemmar och uppför dig. Vi tolererar ej mobbning, och om du märker att sådant förekommer så kontakta crew direkt. Vi är här för att hjälpa, och skapa en gemenskap där alla känner sig trygga och välkomna.

Språk: Svordomar är okej till en viss gräns, samma gäller i rollspel. Överdrivet fult språk som anspelar på sexism, rasism, LGBTQ+ fobi och liknande kan upplevas som kränkande och obehagligt av många. Tänk även på att vi har yngre medlemmar på sidan.

Reklam: Var god och håll all reklam till det designerade forumet, tack!

Spam: Låt bli att putta upp och spamma trådar, för allas trevnad. Tjata inte på rollsvar. Om du är osäker på om din medspelare sett ditt svar, skicka iväg ett PM istället.

Kontoskapande: Ett konto per karaktär, tack! Du skapar ditt konto med karaktärens namn som användarnamn. Skapa helst inte ett OOC-konto.

Karaktärsgräns: Karaktärsgränsen på sidan ligger på 6 karaktärer per spelare.


Regler för rollspel:
Powerplay: Powerplay kallas det när man tar kontroll över en annan spelares karaktär. Detta är inte tillåtet, såvida man inte fått tillstånd från karaktärens ägare. Powerplay kan innefatta stora som små händelser, allt från att kontrollera motspelarens reaktion till vad din karaktär säger, till att bestämma att de skadas av din karaktärs attack.

God modding: Godmodding är när man beskriver sin karaktär som störst, bäst, vackrast, etc. Helt enkelt för mäktig, smart eller stark för vad som är realistiskt för karaktären. Detta är inte tillåtet heller. Tänk på att bygga upp din karaktär av både styrkor och svagheter. Det är omöjligt för en karaktär att vara fantastiskt duktig på allting från början, särskilt vid ung ålder.

Metaplay: Metaplay är att din karaktär vet saker den omöjligt kan veta. Saker som diskuterats OOC, eller som en annan karaktär tänkt, tillhör dessa.

Retconning: Retconning är inte tillåtet. Retconning innebär att din karaktär, exempelvis, var dödligt sjuk i ett rollspel, för att i nästa rollspel beskrivs som fullt ut läkt. Det kan vara okej om ett tidshopp har skett dock. Retconning kan även vara att din karaktär rest över stora områden på väldigt kort tid.

Känsliga ämnen: Det är inte tillåtet att rollspela grafiska scener. Sexuella akter är inte tillåtet att rollspela. Exempelvis, om du rollspelar en karaktär som är prostituerad, så är det inte tillåtet att rollspela karaktären på jobbet. Sidan är öppen för alla åldrar och vi vill hålla det så. Våldsamma, grafiska scener är inte heller tillåtet.


Copyright
Material: Enligt lag är det inte tillåtet att använda någon annans bilder, foton eller liknande material utan ägarens tillstånd. Det kan vara att använda någons bild, någons lineart, referensbild eller att kalkera ett foto bland annat.

Andras bilder: Många medlemmar skapar sitt eget innehåll, ritar sina egna bilder eller tar egna foton. Dessa får du inte ta eller använda utan tillstånd.