HemSökReglerOm Ir MouroKartaLogga inBli medlem
Senaste ämnen
» Lavendel [Öppet]
Om Ötamon Emptymån okt 14, 2019 9:25 pm av Kaio

» Fötternas trummande [Fengel]
Om Ötamon Emptysön maj 26, 2019 10:33 pm av Kaio

» In i dimman [Kaio]
Om Ötamon Emptysön apr 28, 2019 12:34 am av Kaio

» Obruten väg [Garn]
Om Ötamon Emptymån mar 18, 2019 9:55 pm av Fengel

» In i värmen [Hladno]
Om Ötamon Emptylör mar 16, 2019 12:22 pm av Hladno

» Morgon stund [Fengel]
Om Ötamon Emptytor mar 14, 2019 3:12 am av Misha

» Om Acherati
Om Ötamon Emptysön mar 10, 2019 2:22 pm av My

» Om Tadaar
Om Ötamon Emptysön mar 10, 2019 1:25 am av My

» Om Umbra
Om Ötamon Emptysön mar 10, 2019 1:25 am av My

Vem är online
Totalt 1 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 1 gäst.

Inga

Flest användare online samtidigt: 7, den tis mar 12, 2019 10:24 pm
Chatt

Dela
 

 Om Ötamon

Gå ner 
FörfattareMeddelande
My
Om Ötamon Empty
InläggRubrik: Om Ötamon   Om Ötamon Emptysön mar 10, 2019 1:07 am

Ötamon är en uråldrig lövskog som har väldigt gamla anor och har gett upphov till många magiska myter och sagor. Skogen har träd som är äldre än vad någon kan räkna, vilka sträcker sig så högt att de kan tyckas försvinna i skyn under mörka nätter eller disiga dagar. Trädens tjocka stammar står på nästan lika tjocka, stadiga rötter, vilka på många ställen reser sig ur marken likt egna kullar. Från de tjockare rötterna, och ibland även från trädens egna grenar, sträcker sig tunnare rötter som träden stödjer sig själva mot. Trots att de stödjande rötterna är tunnare så är de inte sällan grova nog att ha kunnat kallas egna stammar. De vackra, brokiga träden är hem till en myriad av djur, och det kryllar av liv i hela skogen. Det som slår de vargar som vandrar här mest är den fridfulla stämningen som skogen bär. Det sägs att vänligt sinnade vargar som vandrar genom Ötamon kan höra skogens sång.

Om dagarna är skogen vackert grön. Solen strålar genom de höga trädkronorna och bildar inte sällan ljuspelare som strilar ner mot marken. Den mysiga och lummiga skogen ger en känsla av värme. Skogen blir heller aldrig helt mörk. Även om natten finns det ljus bland träden, då eldflugor dansar genom dunklet. De skinande skalbaggarna lyser i såväl gula som blå nyanser. Något spektakulärt som besökare i skogen inte vill missa är månblommorna, vilka Ötamon är känd för. Månklara nätter slår månblommorna ut, och skogens mark kläs i ett hav av skimrande vitt. De självlysande blommorna ligger i grunden för många av skogens legender. Ötamon kallas ofta för Månens skog. 

Klimat: Ett behagligt klimat som sällan blir väldigt varmt. Träden ger ordentligt med skugga som alltid ger en sval känsla när du står på marken.  Vintern drar med sig kalla vindar från norr, som gör att skogens nordliga delar faller i vinterdvala de kallaste månaderna, ofta med rikliga mängder snö som resultat i de nordligaste delarna. Det snöar dock sällan i södra Ötamon.
Djurliv: Känt för sina eldflugor, men hjortar, rådjur, harar är vanliga bytesdjur.
Städer: Måntemplet
Till överst på sidan Gå ner
 
Om Ötamon
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Ir Mouro :: ❯❯ In Character :: Ötamon-
Hoppa till: