HemSökReglerOm Ir MouroKartaLogga inBli medlem

Dela
 

 Om Måntemplet

Gå ner 
FörfattareMeddelande
My
Om Måntemplet Empty
InläggRubrik: Om Måntemplet   Om Måntemplet Emptysön mar 10, 2019 1:08 am

Statsskick: Inget (Templet: Ärkepräst)

Under Ir Mouros allra största skog, där träden växer sig flera hundra meter höga, ligger ett stort forntempel. Nästlat emellan de övervuxna växterna och dess rötter tycks de nästan ha växt ur skogen själv. Med åren har de restaurerats men med samma känsla i tanken. Vridet, sömlöst trä genomlöper templets ytskikt och sträcker sig upp mot himmelen. I templets mitt är den absolut största salen med ett öppet stort takfönster för att bjuda in Duraneir varje natt. Vart skogen och templet börjar är svårt att säga förrän det plötsligt tornar upp sig inför dig.
Trots dess namn, är Måntemplet ett gemensamt namn för templet och de omkringliggande bosättningar. Måntemplet är inte bara en plats för de dedikerade, utan folk av allt slag har under åren bosatt sig här. Boningarna är många och varierade i sitt sätt. Här kan du finna allt från byggnader under Ötamonträdens förvuxna rötter till invecklade trädkojor högt upp i dess topp. Långa trappor löper runt trädstammarna, där de förgrenas vidare i broar och andra trappor som leder vidare till andra träd.
Trots att det är en stad som kommit att bli en förespråkare för frihet, liv och rörelse så är atmosfären harmonisk. En känsla av att staden är frusen i tiden, likt skogen omkring sig. Kvällarna är förtrollande. När ljusen från alla byggnader lyser upp likt fallna stjärnor högt uppe i trädkronorna får man en annan omfattning om hur många som faktiskt lever här.
Till överst på sidan Gå ner
 
Om Måntemplet
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Ir Mouro :: ❯❯ In Character :: Ötamon :: Måntemplet-
Hoppa till: