HemSökReglerOm Ir MouroKartaLogga inBli medlem

Dela
 

 Om Storkärr

Gå ner 
FörfattareMeddelande
My
Om Storkärr Empty
InläggRubrik: Om Storkärr   Om Storkärr Emptysön mar 10, 2019 1:23 am

Om Storkärr 3A3mT3I
Photo by 蔡 嘉宇 on Unsplash

Storkärr är ett stort, vattensjukt landskap som en gång i tiden tillhörde den intilliggande Kawazatriskogen. Under många århundraden samlades vatten från djungelns och Höstskogens många floder i en vid, låg dal här, vilket fick området att bli det kärr som det är idag. Området består till stor del av förrädiskt fuktig och mossklädd mark, där den oförsiktige lätt kan trampa ner i djupa hål och lerfyllt vatten. Många sjöar och tjärnar återfinns i det fuktiga området, och en myriad av bäckar och floder flyter långsamt genom den låga dalen. En stor del av växtligheten består av träd med höga rötter, vass och andra vattentåliga växter. På sina ställen täcks den fuktiga marken i täta snår och höga grästuvor. Skogen i området är oftast krokig och risig, och klimatet fuktigt och kvavt i likhet med den närliggande djungeln. Den förrädiska marken och de täta snåren gör platsen väldigt svårframkomlig.

Området kallas idag i folkmun för Storkärr, och består till största del av förrädiska kärr, mossor och myrar gör det till ett farligt område att röra sig i. Du måste se dig för, då varje steg kan visa sig leda ner i en dödlig fälla. Om du inte är försiktig så är risken för att plötsligt sjunka djupt genom marken stor, och under mossan och vattnet kommer ingen höra dina rop på hjälp. Den otrevliga sumpmarken har gjort att få av de vanliga rovdjuren har velat leva där, och andra varelser har fått fritt andrum istället. Detta har gjort att oväntade djur har kunnat utvecklas till de mer onormala, växt till obehagliga storlekar och former med inte alltid så trevliga egenskaper och varelserna har skapat sitt egna ekosystem bland mangroveträden. Exempel på djur i onormalt stora storlekar är insekter som trollsländor, spindlar, flugor och flertalet reptiler som ormar och groddjur.

Klimat: Varmt året om, otroligt fuktig och kvav miljö, ofta och långa regnperioder på somrarna
Djurliv: Olika typer av förväxta insekter och mycket reptiler, så som jättekrokodiler. Fåglar och en del djur från Kawazatriskogen hittar ibland ut över området.
Till överst på sidan Gå ner
 
Om Storkärr
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Ir Mouro :: ❯❯ In Character :: Storkärr-
Hoppa till: